Yrsa & Strings - Releasekonsert

Fredag 31 Maj kl 19:00

Releasekonsert för debutalbum
med Yrsa & Strings - en dynamisk trio från Stockholm som spelar allt från originalmusik till en och annan smäktande cover. Kärleken till stränginstrument och harmoniska soulmelodier förde bandet samman. Resultatet är färgsprakande soul-blues och romantisk pop med hänförande stämsång - en blandning mellan modernt och tidlöst.

Yrsa Schau - sång, piano och munspel
Dorotea Dragodan - sång och cello
Alf Carlsson - gitarr
Gästande basist: Henrik Linder
Instagram https://instagram.com/yrsaandstrings?igshid=NGExMmI2YTkyZg== 
Youtube https://www.youtube.com/watch?v=qki6SDYJS7w

Entré: 190 kr  Stud/pens: 160 kr
Resterande biljetter säljs vid entrén. 
Klicka på ”BOKA” och läs vidare om hur du bokar och betalar.

Yrsa Schau

"Första singeln "Ett ord" - som handlar om frustration över dålig kommunikation - imponerar! Yrsa har själv skrivit, producerat och mixat. Pluspoäng för att hon sjunger på skånska."

- HYMN

Dorotea Dragodan

"Dorotea visar med dedikerad hängivenhet en fin känsla för sitt instruments intimitet. Hennes spel utmärker sig med en vacker klang och en angenäm stilkänsla."

- Varbergs konsertförening

Alf Carlsson

Alf är en stockholmsbaserad gitarrist utbildad på Kungliga Musikhögskolan i Stockholm på jazzmusikerprogrammet. Hans debutskiva Lights som släpptes förra året har fått internationell uppmärksamhet, bland annat i tidskriften "Jazz Guitar Today".

Henrik Linder
För att göra kvällen extra speciell gästar den fenomenala Henrik Linder, en framstående svensk basist och medlem i trion Dirty Loops. Han är känd för sin musikaliska bredd och tekniska skicklighet - en stor inspirationskälla för många musiker och en spännande kraft inom nutida musik.