Peppe Ekberg med band

Lördag 3 Juni kl 18:00
En intim kväll med Peppe Ekberg och bandet samt gästartisten Wilma Roman
Peppe Ekberg sjunger och spelar sina egna låtar från tidigare album och kommande.
F
instämda akustiska låtar samt låtar där bandet fyller ut med vackra toner så det svänger skönt.
Wilma Roman, en ny ung talang från Jönköping, sjunger en låt med Peppe och två egna låtar.
Peppe Ekberg - sång, gitarr
Gäst: Wilma Roman - sång
Entré: 180 kr   Stud/pens: 150 kr

Förhandsbokning är möjlig fram till kl.15.00 på konsertdagen.

Resterande biljetter säljs vid entrén. 
Klicka på ”BOKA” och läs vidare om hur du bokar och betalar.

Peppe Ekberg

Artisten, musikern och låtskrivaren Peppe Ekberg började sin musikaliska resa som trummis i olika lokala band i Södertälje. 2004 började egen musik med egna texter att skapas. En härlig känsla, att få berätta och beskriva, det lilla i det stora, om livet, framgångar, misslyckanden och om den hungrande längtan som finns i oss alla.

Sedan 2018 har det blivit några singlar och 2021 kom albumet Irrat Runt med 10 låtar. Ett samarbete med producenten Anders Larm.

Peppe har spelat på väldigt många ställen och även medverkat på Visfestivalen Stallarholmens Visdagar tillsammans med Louise Hoffsten och Jack Wreesvijk. Peppe har varit i finalen i P4-Västmanland musiktävling samt samarbetat med många musiker, artister och producenter, som bland annat Quincy Dahlbäck, Chris Meijer, Mats B Olsson, Niklas Bergström (Nox Studio), mm.

Peppes Musik Band arbetar nu med repititioner inför kommande turnér och uppträdanden samt att Peppes Blues Band nu spelar in 6 blues låtar för release och livespelningar. Så nu är nya singlar och ett album under produktion, tillsammans med skivbolaget Backetmusic där Peppe har skivkontrakt.  

Wilma Roman

Wilma Roman är en ny och kommande artist, sångerska från Jönköping som har flera egna låtar under produktion. Personliga texter och en personlig sångstil. Wilma är tjugo år gammal. Wilma har alltid varit intresserad av musik så länge hon kan minnas. Musiken är hennes sätt att förmedla känslor och tankar och så har det alltid varit. Nu har Wilma skivkontrakt med Backetmusic och satsar "heltid" på sin musik karriär. En artist som ni snart ser på de stora scenerna. 

Länkar till Peppe Ekberg
 
Länkar till Wilma Roman