Cilla Ribbings Soul & Jazzkvartett

Fredag 18 Augusti kl 19:00

Musik från hjärtat - sångerskan Cilla Ribbing med musiker bjuder in till en kväll med finaste soul, bossa och jazzmusiken. Vackra melodier med texter som berör framförda på ett avslappnat sätt med mycket glädje och improvisation. Från Monica Zetterlund, Astrud Gilberto till Stevie Wonder och Aretha Franklin. Låtarna varvas med prat om livet, tankens kraft och en stor portion humor.

Cilla Ribbing - sång
Ture Gyllenstad Wester - piano

Albin Halvordsson - bas

Ture Lewin - trummor

Dessutom medverkar Marie Hagén - kör- och solosång
https://www.youtube.com/channel/UC51d7VNrbK43oa-ao4mq5ig
https://www.facebook.com/cillaribbingmusicsingerandproducer

Entré: 180  Stud, pens: 150 kr

Förhandsbokning är möjlig fram till kl.16.00 på konsertdagen.

Resterande biljetter säljs vid entrén. 
Klicka på ”BOKA” och läs vidare om hur du bokar och betalar.

Cilla Ribbing är en sångerska som har rötter i både jazz- och gospelmusiken. Hon visar att det går att få igång musiken relativt sent i livet och att allt faktiskt är möjligt om man bara följer sin dröm - sin "Darma". Det senaste året har hon medverkat i ett 30-tal konserter med sina egna bandkonstellationer på krogar, hotell, jazzklubbar, kulturhus m.m. och arbetar nu även som musikproducent. Hennes styrka är sin speciella soulröst men även utstrålning, scennärvaro och hennes värme och generositet gentemot publiken.

Mattias Lindberg är en frilansande pianist med inriktning på jazz, klassiskt och improvisation. Klassiskt skolad från tidig ålder och utbildad vid Kungliga Musikhögskolans jazzmusikerlinje är han engagerad och verksam i en rad olika projekt tillsammans med många av Sveriges främsta jazzmusiker.

Jakob Einarsson är en av Stockholms mest framstående unga basister. Han medverkar i sitt eget band Einarsson collective samt flera andra bandkonstellationer som spelar runtom i stan. Han studerar jazzmusiker på Kungliga musikhögskolan och skriver egen musik.

 

Jojo Djeridi Trumslagaren och kompositören Jojo Djeridi har frilansat som musiker i 35 år. Hans debutskiva “In Alis kitchen” släpptes år 2019 på Do Music Records. Jojo har omgivit sig med legender som räknas som Sveriges främsta inom jazz. Jojo medverkar i Trinity med Karl Olalandersson och Andreas Hellkvist och har släppt 4 skivor och den femte plattan ges ut 2023. Jojos kvartett är med Palle Danielsson, Lars Jansson, Krister Andersson.

Gunilla Allvar är en soul, jazz och gospelsångerska med kraftfull röst och ett speciellt personligt uttryck. Gunilla medverkar i flera olika musikkonstellationer runtom i Stockholm.