Luftslott - visor av Lars Granström

Onsdag 30 November kl 19:00

Releasekonsert med visor från Lars Granströms och Trubadur Ehns album Luftslott. Tretton spännande och poetiska låtar producerade av Backetmusic med artisten Trubadur Ehn samt två sånger av Tove Vahlne står på programmet.
Joakim Ehn - sång och gitarr
Tove Vahlne - sång

https://www.backetmusic.com/ 
Entré: 170 kr

Förhandsbokning är möjlig fram till kl.15.00 på konsertdagen.

Resterande biljetter säljs vid entrén. 
Klicka på ”BOKA” och läs vidare om hur du bokar och betalar.

Lars Granström

Har skrivit visor och haikudikter sedan tidig ålder. Haikudikterna har hittills resulterat i två böcker, utgivna 2006 och 2021, plus att han medverkat i några antologier. 

"När barnen föddes, föddes även ett intresse att skriva visor. Och då Vilhelm Backman och jag tidigare skapat en serie med Haiku-music startade tankarna på att spela in mina visor. Jag bestämde mig på allvar 2020 för att ge ut en LP och 2021 började vi spela in. Jag hade tidigare satt ihop ett antal visor, elva till antalet. Vi lade också till ett par visor som jag antingen skrivit text eller musik till. Vi har nu tretton visor till albumet Luftslott klara. Men då jag av ålder blivit darrig i både röst och fingrar anlitade vi den duktige ”trubaduren Ehn” (Joakim Ehn) som fick sjunga och spela gitarr. Under 2022 har också några låtar översatts till engelska. Pia Bergler och Tove Vahlne har anlitats och sjunger vackert och inspirerande på dessa framgångsrika låtar."

 

Trubadur Ehn

En sann trubadur - musiker, poet och artist som sysslat med många genrer. Lever i de djupa skogarna någonstans i Järna.