Golden Slumbers

Onsdag 24 Maj kl 19:00
A Tribute To The Beatles - möt några etablerade jazzmusiker i ett projekt där utvalda favoriter från Beatles låtskatt blivit till nya tolkningar i jazzstuk. Låtarna har vuxit fram under några månaders tid och har under uppsluppna former fått en helt ny prägel genom  det gemensamma arbetet med arrangemangen och gestaltningen. Under juni -23 spelar bandet in en platta med resultatet.
Sara Fischer - sång
Mats Larsson - gitarr
Dan West - trummor
Mats Dimming - kontrabas
Entré: 180 kr  Stud/pens: 150 kr

Förhandsbokning är möjlig fram till kl.15.00 på konsertdagen.

Resterande biljetter säljs vid entrén. 
Klicka på ”BOKA” och läs vidare om hur du bokar och betalar.

SARA FISCHER ÄR EN JAZZSÅNGERSKA MED EN BRED REPERTOAR SOM HON VÄLJER MED OMSORG FRÅN DEN AMERIKANSKA OCH SVENSKA  JAZZSKATTEN. HON HAR BL.A SPELAT MED LARS SJÖSTEN, MATHIAS ALGOTSSON OCH RONNIE GARDINER.

MATS LARSSON ÄR EN ERFAREN OCH UPPSKATTAD GITARRIST SOM SPELAT MED MÅNGA STORA NAMN INOM DEN SVENSKA  JAZZELITEN SOM TEX HAYATI  KAFE, HANS BACKENROTH OCH MONICA DOMINIQUE.

DAN WEST ÄR EN TRUMMIS MED EN BRED REPERTOAR SOM SPELAR BÅDE JAZZ, BLUES OCH ROCK I OLIKA SAMMANHANG. HAN HAR SPELAT MED BLA KARI SJÖSTRAND, TED BJURWILL OCH HENRIK CHRISTENSEN.

MATS DIMMING ÄR EN KONTRABASIST OCH KOMPOSITÖR SOM SLÄPPT FLERA JAZZALBUM MED EGNA KOMPOSITIONER.HAN SPELAR MED ALLT OCH ALLA, OCH HAR BL.A SPELAT MED MATTI BYE, JAN ALLAN OCH  ARNE FORSÉN.