Dagboksblad FULLBOKAD

Fredag 17 Mars kl 19:00
En konsert med tre låtskrivare.
Följ med på en resa genom livets berg- och dalbana. Trion spelar egna låtar om lyckorus, identitetskris, nostalgi, frihet, olycklig kärlek samhällskritik m.m. Allt detta ackompanjerat av skickliga musiker och stämsång. 
Stina Englund - influerad av country-pop och folkmusik med samhällsnära texter
Mette Strömberg - sårbara och poetiska texter till pop, folk, soul och spoken word
Linn Cervell - retro-pop med inslag av jazz, allvarligt blandas med lättsinnigt och humoristiskt
Lyssna från Läs mera, se nedan.
Konserten är nu fullbokad!
STINA ENGLUND
Stina Englund är sångerska och låtskrivare, bosatt i Stockholm. Stina skriver country-pop och folkmusik, där hennes samhällsnära texter blir en reflektion av det hon upplever i sin vardag.
Lyssna här:
METTE STRÖMBERG
Mette är en finlandssvensk, independent artist och låtskrivare bosatt i Stockholm. Hon skriver sårbara och poetiska texter som kombineras med ett tidlöst men ändå modernt sound som blandar pop, folk, soul och spoken word. Låtarna handlar om allt det hon inte vågar säga högt och kryddas med en gnutta självironi. 
Lyssna här:
LINN CERVELL
Linn Cervell är en singer/songwriter från Stockholm. Med stort fokus på texterna, skriver hon retro-pop med inslag av jazz. Behandlar allt ifrån ämnen som "imposter syndrome" och ångest, till karaktärer från En Liftares Guide TIll Galaxen. Det är allvar blandat med lättsinniga, humoristiska inslag. Passar lyssnaren som är ute efter ett lite äldre pop-sound, eller den som gillar Natasha Bedingfield, Lizzy McAlpine, och Cavetown.