Dagboksblad - kapitel 2

Torsdag 26 Oktober kl 19:00

En ny konsert med tre låtskrivare.
Linn, Stina och Mette återvänder till Musikvalvet Baggen med en uppföljare till konserten "Dagboksblad". Nu är det dags för ett helt nytt kapitel. Nya erfarenheter och känslor har blivit till nya låtar som varvas med trions favoritcovers. Följ med på resan!

Stina Englund - influerad av country-pop och folkmusik med samhällsnära texter
Mette Strömberg - sårbara och poetiska texter till pop, folk, soul och spoken word
Linn Cervell - retro-pop med inslag av jazz, allvarligt blandas med lättsinnigt och humoristiskt
https://open.spotify.com/artist/1cNT8DVSv8F5tGV1jFwCqi?si=yCtMRr4zS92qZ-j1gpAKKg
Entré: 160 kr
Stud/pens: 130 kr

Förhandsbokning är möjlig fram till kl.15.00 på konsertdagen.

Resterande biljetter säljs vid entrén.  

Klicka på ”BOKA” och läs vidare om hur du bokar och betalar.

Linn Cervell 
Linn Cervell är en singer/songwriter från Stockholm. Med stort fokus på texterna, skriver hon retropop med inslag av folk och jazz, som behandlar  ämnen som "imposter syndrome", ångest och stress, med en lättsam och humoristisk attityd. Linns musik passar lyssnaren som är ute efter ett lite äldre pop-sound, eller den som gillar Natasha Bedingfield, Lisa Nilsson och Joni Mitchell.
Mette
Mette är finlandssvensk låtskrivare och independent artist bosatt i Stockholm. Hon skriver sårbara och poetiska texter som kombineras med starka melodier. Hon inspireras både av modern pop och singer-songwritermusik samt av sina föräldrars vinylsamling från 70-talet. Låtarna handlar om allt man inte vågar säga högt och kryddas med en gnutta självironi på scenen. 
Stina 
Stina Englund är en sångerska och låtskrivare, bosatt i Stockholm. Stina skriver country-pop och folkmusik, där hennes samhällsnära texter blir en reflektion av det hon upplever i sin vardag.