Tidigare konserter

 • Fredag 8 Juni kl 20:00

  Aora - I Livet

  Aora är en sexstämmig vokalgrupp från Stockholm och Uppsala. Gruppen är verksam sedan våren 2016 och sjunger främst musik skriven av ensemblens medlemmar samt covers i egna arrangemang. 
  För andra året i rad är Aora ute på vägarna, denna sommar med programmet ”I livet”som talar till oss alla oavsett vilken situation vi befinner oss i. Det bjuds på allt från Stevie Wonderförälskelse till mäktig TV-serie och kylig Povel Ramel-jazz. 

  https://www.facebook.com/aoravokal

  https://www.youtube.com/watch?v=MyJvP65Fmzg
  Sångare: Sofie Eiderfors, Linnéa Seldinger, Gabriel Sjöwall, Victor Nilsson, Jonas Törnqvist och Marcus Svärd 

  Entré: 130 kr

 • Fredag 1 Juni kl 20:00

  KW 5 & ADQ

  KW 5 är en kvintett ledd av trummisen Karl-William Coleman. Ensemblen bildades 2017 på Kungliga Musikhögskolan i Stockholm. Musiken skrivs till största delen av Karl-William, som med sin bakgrund i svensk folkmusik, rock och jazz skriver genreöverskridande och nyskapande. Ensemblens lekfulla inställning till improvisation är en grundpelare i framförandet som beskrivits som  "Spännande, lyriskt och överraskande moget." 

  https://www.youtube.com/watch?v=1SjZWN3KpcM&feature=youtu.be

  Karl-William Coleman - trummor, Jesper Söderqvint - vibrafon, Mattias Olofsson - gitarr, Björn Atle Anfinsen - trumpet och Alexander Estby Capasso - kontrabas

  ADQ - Agnes Darelid Ouartet spelar originalmusik av trombonisten Agnes Darelid. Musiken är influerad av nutida jazzmusik och pop med fokus på stora klanger, sjungande melodier och interaktivitet. 
  Bandet släppte i mars sin första singel med låtarna Malmø och 19/4, och spelade i april in låtar till en kommande EP.
  Agnes Darelid - trombon, Gustav Renberg - gitarr, Alexander Capasso - bas och Edvin Fridolfsson - trummor
  Entré: 100 kr/stud 80 kr

 • Torsdag 31 Maj kl 19:00

  Duo Decem

  För den ovanliga sättningen gitarr och cello finns det inte många originalkompositioner. Därför arrangerar Duo Decem flitigt ur olika genrer. I instrumenteringen gitarr och cello klingar de kända melodierna på ett nytt och unikt sätt. På programmet står bl.a. musik av tangons fader Astor Piazzolla och romantikens liedermästare Franz Schubert.
  Pontus Ahlbäck - gitarr
  Viktoria Hillerud - cello
  Entré: 130 kr

 • Onsdag 30 Maj kl 19:00

  Kärlek, pest och ond bråd död

  En berättarkväll med skådespelerskan Marianne Engström som tillsammans med musikern Magne Persson framför den ständigt aktuella berättelsen om Romeo och Julia samt sägner från det medeltida Stockholm. Spännande, bloddrypande berättelser från förr blandas med suggestiva borduner och uråldriga dansmelodier. Någon berättelse kanske till och med har utspelat sig i det valv vi befinner oss i...
  Entré: 130 kr

 • Lördag 26 Maj kl 18:00

  Jazz med Sweet n Out

  Karin Jacobsson sjunger jazz med den lekfulla kvartetten Sweet n Out. Kända låtar som Take five, Come rain or come shine men även eget material samt en och annan överraskning.
  Karin Jacobsson - sång
  Sara Backström Lindeberg - piano
  Mats Dimming - kontrabas
  Martin Forsstedt - trummor 
  Greger Lindeberg - barytonsaxofon
  Entré: 130 kr

 • Lördag 26 Maj kl 14:00

  Gitarrduon Varney Delin

  Klassisk gitarr med George Varney och Anders Delin som bjuder på ett varierat program - från italiensk barock till filmmusik och argentinsk tango. Samt en kort avstickare till Österrike. Musik av Morricone, Vivaldi, Scheidler m.fl.
  http://www.varneydelingitarrduo.n.nu/
  Entré: 130 kr

 • Fredag 25 Maj kl 20:00

  Paula & Milan

  Den spanska sångerskan Paula Calbet Boldú och tjeckiske accordionisten Milan Řehák ger en annorlunda version av kända covers i sättningen sång och accordion. Bland annat spelas originalarrangemang från nya EP:n "Aerial". Musik av Oueen, Beatles, Leonard Cohen, Michael Jackson m.fl.

  Entré: 130 kr

304 Poster