Svenska öar 1

Onsdag 24 November kl 19:00
Minns sommaren - En skärgårdstur utan att behöva lämna kaj 
Svenska öar utgår från skivan med samma namn. Samtliga stycken är komponerade av Peder Hofmann.
"Stockholms skärgård var min barndoms somrar. Jag bodde i Långvik på Möja, liksom Jeppe Lindfors som var öns original och min skärgårdsciceron. Vi åkte i hans båt, la ut nät, transporterade får, badade och fiskade. Det är ur mina minnen och äventyr med Jeppe, bus med kusin Staven, alla seglingar med mina föräldrar och så småningom lediga dagar med min egen familj som den här musiken kommit till.”
Peder Hofmann - piano
Jan Adefelt - kontrabas
Entré: 170 kr
Endast förköp! 
Efter kl.15.00 på konsertdagen stängs biljettförsäljningen.
Klicka på ”BOKA” och läs vidare om hur du bokar och betalar.
Peder Hofmann är pianist, kompositör och arrangör. Peder har spelat i mängd sammanhang och kom 2010 ut med sitt debutalbum Svenska öar - Soundbites of Sweden. Tillsammans med kontrabasisten Jan Adefelt presenterar de här Peders kompositioner som har sin inspiration från Stockholms skärgård. Skivan har spelats ett antal gånger i radio, och Peder och Jan har konserterat med materialet såväl nationellt som internationellt. 
 
Jan Adefelt är en av Sveriges mest namnkunniga basister och har spelat tillsammans med hela Sveriges jazzelit såsom Monica Zetterlund, Alice Babs och Charlie Norman. Jan är initiativtagare till den framgångsrika gruppen Stockholm Jazz Trio, och medverkar förutom i denna grupp i en mängd andra sammanhang och på ett otal skivinspelningar.