Flaksommar

Fredag 8 Oktober kl 19:00

I föreställningen Flaksommar berättar Göran Samuelsson och Bengt Bygren i ord och ton historien om en musiker och låtskrivares närmast desperata försök att försörja sig.
Musik varvas med fantastiska berättelser kring packmopedturnéns uppkomst och livet runt denna . Skratt, gråt och hur det blev som det blev – samt att ren idioti och lite uthållighet ibland faktiskt kan löna sig.

Föreställningen är regisserad av skådespelaren och regissören Leif Persson och delvis baserad på boken ”Packmopedsturnén – Ingen rak och enkel resa” som gavs ut 2019 av Votum förlag.

Göran Samuelsson - text och musik - sång, gitarr och munspel
Bengt Bygren - klaviatur, gitarr, sång
Entré: 170 kr

Endast förköp!
Efter kl.15.00 på konsertdagen stängs biljettförsäljningen.
Klicka på ”BOKA” och läs vidare om hur du bokar och betalar.

Sommaren 1992 lastade musikern och låtskrivaren Göran Samuelsson gitarren på flaket till sin gamla packmoped och gav sig ensam ut på turné i Värmland. Packmopedsturnén var född. Många år senare är Packmopedsturnén den äldsta och en av de mest mytomspunna musikturnéerna i Sverige där stora delar av den svenska musikeliten har deltagit. Turnén har erhållit kultstämpel och bland annat kallats: ”Musikernas Vasalopp”.

Packmopedsturnén har gett konserter på vitt skilda platser: hembygdsgårdar, parkeringar, trappor, restauranger och på platser där knappt någon längre bor.