Klassisk Jul

Lördag 11 December kl 18:00

Trio de Luxe ger en konsert med musik av Josef Haydn, ett skirt stämningsfullt stycke av Mozart samt några eleganta danser av musikens fader Johan Sebastian Bach. På programmet finns även Julkonserten av Arcangelo Corelli, lite filmmusik samt de bästa och mest kända melodierna ur julens musikskatt. 

Marie Louise Sjöberg - violin
Erik Sunnerstam - flöjt
Lena Müller - violoncell 

https://m.facebook.com/pages/category/Musician-Band/Trio-de-Luxe-101591754971182/

Entré: 170 kr

Förhandsbokning senast kl.16.00 på konsertdagen.
Klicka på ”boka” och läs vidare om hur du bokar och betalar.
Eventuellt resterande biljetter säljs vid entrén.

Marie Louise Sjöberg, violin, har efter studier i Danmark och Österrike för C. Øllgard och G. Schulz arbetat en period i Musica Vitae. Numera är hon frilans och ägnar sig år kammarmusik i Trio de Luxe och EricsBergskvartetten.
Erik Sunnerstam, flöjt,  tog diplomexamen i Stockholm och har även studerat för Jonathan Snowden i London. Han har arbetat i Folkoperans orkester i 26 år. Vid sidan av sin tid med Trio de Luxe och spelar Erik ofta med i Stockholms Straußorkester. 
Lena Müller, violoncell ,har studerat i Stockholm på KMH för Ola Karlsson. Efter att ha jobbat i Gävle symfoniorkester några år är för hon närvarande verksam i Växjö och gör vid sidan av arbetet med Trio de Luxe kammarmusik med bland annat Amadeakvartetten och Kalaskvartetten.
Trio de Luxe , TDL
Trion har en bred förankring i olika musikstilar och har spelat på bröllop, på restauranger i Motala och Gnesta, på kammarmusikförening i Olofström och konsthall i Vadstena. Under sommaren 2021 uruppfördes Ylva Skogs stycke till TDL  ”On the Beach” i samarbete med Björnlundas kammarmusikförening. Vid den konserten framfördes även Bachs ”Musikalisches Opfer” samt femte Brandenburgaren med cembalisten Johan Lindström. Man kunde under sommaren -21 höra TDL i Kista, Österhaninge, Adolf Fredriks, och Salems kyrka samt på Elghammars slott.