Närproducerat

Lördag 21 Augusti kl 19:00

"I denna ljuva sommartid" - folkvisa, jazz samt egna kompositioner med Anna Larsson, Karl Wallmyr och Jonathan Bondesson
Musikkollektivet Närproducerat, som skapats av Anna och Karl, gör samarbeten och konserter med allt från körer, stråkkvartetter och mindre konstellationer beroende på vad som efterfrågas, musiken och grundidén är dock densamma. 

Anna är sångerska och gitarrist inom folkmusikgenren, Karl är trumpetare, pianist och kompositör inom jazz och Jonathan flamencogitarrist. 

https://www.youtube.com/watch?v=q14-hDWe6YE&t=1s&ab_channel=JonathanBondesson

Entré: 170 kr/stud 150 kr
Endast förhandsbokning gäller! 
Senast kl.15.00 på konsertdagen. Begränsat antal platser.
Klicka på ”BOKA” och läs vidare om hur du bokar och betalar.

Närproducerat är ett musikkollektiv skapat av Anna Larsson och Karl Wallmyr under studier vid Kungliga Musikhögskolan i Stockholm 2016.
Närproducerat kom till då de båda, som gått Sundstagymnasiet i Karlstad, började jamma ihop med vänner därifrån baserat i Värmland.
Sedan dess har det växt till ett större kollektiv där de gör samarbeten med allt från körer, stråkkvartetter och mindre konstellationer och har spelat med b.la Nina Perez (folkmusikviolinist), Boel Mogensen (kontrabasist), bröderna Agnas (Jazz) m.fl. och har sedan dess gjort konserter runt om i Sverige.
Musiken och konstellationerna ser olika ut beroende på vad som efterfrågas, men musiken och grundidén är densamma.
Genren är folkvisa/jazz samt egna kompositioner.